Η Τάνια Τρύπη παραχώρησε συνέντευξη το μεσημέρι της Κυριακής 28/1 στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την καλλιτεχνική της πορεία αλλά και την κόρη της, Τζένη Καζάκου η οποία ακολουθεί πλέον τον δρόμο των γονιών της στην υποκριτική.

Αρχικά, η Τάνια Τρύπη είπε: «Εμένα με ενδιαφέρουν οι χαρακτήρες των ρόλων και οι συνεργάτες σε μια δουλειά. Μεγαλώνοντας, κοιτάω πρώτα να είναι καλοί οι συνεργάτες και μετά τον ρόλο. Υπήρξε μια δουλειά που δεν πέρασα καλά και όταν τελείωσε η παράσταση εξαφανίστηκα. Τα 42 χρόνια που είμαι στο θέατρο έφυγαν σαν ‘αέρας’».

Στην συνέχεια, η Τάνια Τρύπη ανέφερε για τις κριτικές που δέχεται η κόρη της, Τζένη Καζάκου: «Θα μου έκανε εντύπωση αν δεν ασχολούνταν οι κόρες μου με την υποκριτική. Περισσότερο άγχος είχαν αυτοί που ασχολούταν με το ‘όνομα’ παρά εμείς και η κόρη μου, Τζένη Καζάκου, όταν ξεκίνησε με την υποκριτική. Δεν μπορείς να “βαράς” έναν άνθρωπο, όπως η κόρη μου, επειδή η οικογένειά του έχει ασχοληθεί και αυτή με την υποκριτική», απάντησε η Τάνια Τρύπη.

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός κατέληξε: «Όποιοι θέλησαν να συγκρίνουν την Τζένη Καζάκου με την Τζένη Καρέζη είναι πρόβλημά τους. Όταν μου ζητούν συμβουλές οι κόρες μου, τις δίνω, αλλιώς ‘κιχ’».

Δείτε το βιντεο: