Ο χορευτής και χορογράφος Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο και απάντησε μεταξύ άλλων για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκαναν η Άννα Φόνσου και η Μαρία Ιωαννίδου σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Αρχικά, ο Τάσος Ξιαρχό είπε: «Ποιο είναι το πρόβλημα να έχουν δύο ομοφυλόφιλοι ένα παιδί; Εδώ έχουν άλλες οικογένειες παιδιά που απαγορεύεται να έχουν. Εγώ μεγάλωσα με μια μαμά, δεν είχα μπαμπά, είναι το ίδιο πράγμα. Άμα ο γονέας δεν εξωτερικεύσει στο παιδί του τις ερωτικές του προτιμήσεις και σεβαστεί να τα μάθει μόνο του, είναι αποδεκτό. Αν έχεις την ανάγκη να κάνεις παιδί με τον άνθρωπό σου, να το κάνεις».

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό απάτνησε για τις δηλώσεις της Άννας Φόνσου: «Παλιά μυαλά! Ήρθε η νέα εποχή και κάποια πράγματα δεν θα είναι όπως τα ξέρουμε. Πλέον ένα ομόφυλο ζευγάρι θα αγαπάει και θα δίνει στο παιδί περισσότερη ελευθερία σε σχέση με τα στερεότυπα των κλασικών οικογενειών. Πρέπει να ελέγχονται οι γονείς, όχι οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις».

Τέλος, ο Τάσος Ξιαρχό αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου: «Εγώ δεν έγινα ομοφυλόφιλος επειδή είχα γονείς ομοφυλόφιλους, έγινα επειδή βγήκε από μέσα μου και ήμουν αυτό το πράγμα. Ένα παιδί δεν θα γίνει κάτι επειδή του του λένε οι άλλοι τι να γίνει».

Δείτε το βίντεο: