Ο γνωστός «Τόλης» του «Σασμού» κατά κόσμον Θάνος Μπίρκος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου την Τρίτη 7/11. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχτεί για τα κιλά του περιγράφοντας μία επίθεση που δέχτηκε μέσα στο λεωφορείο.

Όσα είπε ο Θάνος Μπίρκος

«Έχω δεχτεί bullying λόγω των κιλών μου… Γίνεται. Θέλω να πιστεύω ότι τα νέα παιδιά δεν μεγάλωσαν με τις αρχές που μεγαλώσαμε εμείς. Εγώ μεγάλωσα τη δεκαετία του ’80 σε ένα χωριό στο Αγρίνιο, αναγκαστικά και μη, οι προσλαμβάνουσες που είχαμε, ήταν το οτιδήποτε διαφορετικό ή ό,τι δεν έχει τον κοινωνικό κανόνα του ουδέτερου, πρέπει να το πολεμήσουμε, να το κοροϊδέψουμε, να το σατιρίσουμε. Εμένα αυτά, όπως έχω ξαναπεί, μου γίνανε πανοπλία. Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Αισθάνομαι πολύ όμορφος. Αν δεν έχω θετικότητα και μείνω στη μιζέρια, δε θα πάω παρακάτω. Δεν έχω εγώ το πρόβλημα αν ο άλλος στο λεωφορείο – μου συνέβη πρόσφατα, μου είπαν, “φύγε από εδώ, έχουμε και τους χοντρούς”, επειδή είχε πολύ κόσμο -το πρόβλημα το έχει αυτός, όχι εγώ» ανέφερε αρχικά ο Θάνος Μπίρκος.

«Εγώ έκανα τη διαδρομή μου, κατέβηκα στη στάση μου, πήγα για τον καφέ μου, πέρασα υπέροχα, αυτός κουβάλησε όλο αυτό. Για τα νέα παιδιά το λέω δημόσια, δεν είναι πρόβλημα αυτού του παιδιού. Αν δεν υπάρχει παθολογικό πρόβλημα, δεν έχεις πρόβλημα με την υγεία σου, να αισθάνεσαι όμορφα γι’ αυτό που είσαι, ό,τι και να είσαι, και αδύνατος και χοντρούλης, και γεματούλης, και ξανθιά και μελαχρινή, να είσαι όμορφα εσύ. Όταν περνάς από τον καθρέφτη να βλέπεις ένα φως» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε ο Θάνος Μπίρκος: