Η Κατιάνα Μπαλανίκα ήταν ένα από τα πρόσωπα που κάθισαν στην λευκή πολυθρόνα στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, The Secret Song.

Η αγαπημένη ηθοποιός αφού κάθισε στην καρέκλα και άνοιξαν τα φώτα, αντίκρισε πρώτα την Μαριλού Κατσαφάδου να ερμηνεύει το τραγούδι «Στην κουπαστή». Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε η αδελφή της, Δήμητρα, ο αδελφός της Σπύρος και οι καλοί της φίλοι Κάτια Δανδουλάκη και Σταμάτης Φασουλής.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα βλέποντας αυτά τα αγαπημένα της πρόσωπα, ξέσπασε σε κλάματα. Μάλιστα, λίγο πριν ανέβει μαζί τους στη σκηνή, στο video wall εμφανίστηκαν οι δυο εγγονές της, οι οποίες φώναξαν: «Γιαγιά Κατιάνα, σ’ αγαπάμε».

Ωστόσο, την ανατροπή έκανε και η Κατιάνα Μπαλανίκα με την εξομολόγησή της και το τραγούδι που θέλησε να ερμηνεύσει η ίδια.

«Το απόλαυσα πάρα πολύ, συγκινήθηκα πάρα πολύ και σας έχω και εγώ μια έκπληξη. Έχω μια δυσχέρεια, δεν μπορώ εύκολα να πω με λόγια αυτά που αισθάνομαι στους ανθρώπους που αγαπώ. Το τελευταίο διάστημα συνέβησαν πολλά και υπάρχει ένα τραγούδι που μου έχει κολλήσει στο μυαλό. Τα λόγια του θα μπορούσαν να απευθυνθούν σε κάποιους ανθρώπους. Κάποιους που έφυγαν, κάποιους που δεν έχουν φύγει αλλά που δεν θέλουν να με δουν ή να τους δω και κάποιους που δεν μπορούν να με δουν ή δεν μπορώ να τους δω», είπε χαρακτηριστικά η Κατιάνα Μπαλανίκα και στη συνέχεια ερμήνευσε acapella το κομμάτι “Τι σου έκανα και πίνεις”.

Δείτε τα σχετικά βίντεο