Φανατικά παρακολούθησαν οι τηλεθεατές και το τελευταίο επεισόδιο των Battles του «The Voice of Greece» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, φτάνοντας μέχρι 52,7 % στο νεανικό κοινό 15-44, ποσοστό που μεταφράζεται σε 1.365.705 τηλεθεατές.

Οι υπέροχες φωνές που πέρασαν από τα battles διαγωνίζονται ανά τριάδες, σε διαφορετικά τραγούδια και μόνο ένας θα καταφέρει να περάσει στα lives.

Ποιοι είναι οι αντίπαλοι του Παναγιώτη Χατζήπαππα και της Κρυστάλλως Πατσιά που μας είχαν εντυπωσιάσει στα battles από την ομάδα του Σάκη; Γιατί η rock Billie Isak από την ομάδα του Πάνου διάλεξε να πει ένα ελληνικό τραγούδι σε αυτή τη φάση; Με ποιο κριτήριο έβαλε η Έλενα τους τρεις δυνατούς της τραγουδιστές στην ίδια μονομαχία; Θα κρατήσει ο Κωστής στην ομάδα του την Κωνσταντίνα Τσιριμώνα και τη Μαίρη Τρενταφύλλοβα που είχε «κλέψει» στη διαδικασία των battles;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο ρόλο του παρουσιαστή-οικοδεσπότη βρίσκεται διαρκώς πάνω στη σκηνή δίπλα στους διαγωνιζόμενους, για να τους στηρίζει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.  

 
Η Έλενα από τους OTHERVIEW υποδέχεται στο family room τον νικητή των knock outs μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του.
 
Ποια υποψήφια αστέρια θα επιλέξουν οι coaches για να συνεχίσουν στην ομάδα τους; Ποιος coach θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του steal;