Ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 2023, επέστρεψε την Δευτέρα από το Λίβερπουλ και την Τρίτη  17/5 διαγνώστηκε με covid.  Την είδηση γνωστοποίησε ο Victor Vernicos με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ίδιος δημοσίευσε το θετικό τεστ ενώ συνόδευσε το story του με μία λυπημένη φατσούλα και μία καρδιά.

Να αναφέρουμε πως θετική στον κορωνοϊό είναι και η Τζένη Μελιτά, η οποία βρέθηκε στο Λίβερπουλ και μας μετέδωσε τον παλμό της Eurovision μαζί με την Μαρία Κοζάκου.

Δείτε την δημοσίευση του Victor Vernicos:

Οι δηλώσεις του Victor Vernicos μετά το αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της Eurovision.

«Σίγουρα δεν πετύχαμε τον στόχο μας για να πάμε τελικό, αλλά πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι κάποιες φορές κάποια άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά. Με τη μη πρόκριση σίγουρα στενοχωρήθηκα για λίγο. Η εμπειρία ήταν τέλεια, γνώρισα πολλούς καλλιτέχνες. Δεν έχω διαβάσει τα αρνητικά σχόλια. Δεν έχω διαβάσει, επίσης, κανένα δημοσίευμα για τη συμμετοχή μου», είπε ο Victor Vernicos.

Στη συνέχεια ο Victor Vernicos πρόσθεσε: «Ο δάσκαλος φωνητικής μου είπε ότι ήμουν αγχωμένος στην εμφάνισή μου. Δεν ήμουν αγχωμένος, μόνο στην αρχή λιγάκι. Τα έδωσα όλα αλλά δεν ήταν η στιγμή μου. Δεν αλλάζω τίποτα. Αν θα ξαναπήγαινα Eurovision; Ποτέ μην λες ποτέ!».