Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος ρωτήθηκε για τα σχόλια που έκανε πρόσφατα για εκείνον η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Να θυμίσουμε ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης για τον Γιώργο Κιμούλη και την επιστροφή του στο θέατρο.

«Βγαίνουν άνθρωποι, καταγγέλλουν κακές συμπεριφορές και υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι που λένε και κάτι. Και καλά που λένε και κάτι, το να γυρνάνε τη μπιφτέκα είναι που με τρελαίνει εμένα. Βγαίνει η Σοφία Μπεκατώρου και κάνει τις καταγγελίες, βγαίνει ο κ. Αθερίδης και λέει “μπράβο, τολμηρή” αλλά δεν περίμενε ότι θα βγαίναμε κι εμείς στον δικό μας τον χώρο να πούμε “παιδιά, κάπου λίγο ώπα”.

Πειράξαμε προφανώς ευαίσθητες χορδές και φίλους φίλων κι από εκεί και πέρα σταμάτησαν τα καλά λόγια. Και λες “οκ, δεν σε συμφέρει, δεν θες να κοιτάς τις διαμάχες”, αλλά δεν συμβαίνει κάπου μακριά από σένα. Συμβαίνει μέσα στον χώρο όπου εργάζεσαι και το να βγαίνεις και να λες “τεράστια χαρά έχω για τον Γιώργο Κιμούλη, που είναι φίλος μου, που έχει δει όλες μου τις παραστάσεις”, θα επικαλεστώ μόνο μία ατάκα που είπε ο μεγάλος Τσαφούλιας, “δεν υπάρχει μεγάλος καλλιτέχνης, αν δεν έχεις υπάρξει σπουδαίος άνθρωπος», είπε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η απάντηση του Θοδωρή Αθερίδη:

«Δε ξέρω ότι μίλησε η Πηνελόπη για μένα. Μα ποιες δηλώσεις; Είπα ότι ο Κιμούλης είναι φίλος μου. Παιδιά δε μπορώ να σχολιάσω πράγματα που δεν έχω ακούσει. Η Πηνελόπη αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για μένα, είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει. Έτσι ξέρω. Ισχύει ότι δεν έχει υπάρξει σπουδαίος καλλιτέχνης αν δεν έχεις υπάρξει σπουδαίος άνθρωπος. Όταν θα γίνω καλός άνθρωπος, μπορεί να γίνω και καλός καλλιτέχνης. Αποκλείεται η Πηνελόπη να έκανε επίθεση σε μένα, είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει απ’ ότι έχω καταλάβει. Κάτι άλλο θα έχει γίνει και δεν το έχω ψάξει καθόλου. Αποκλείεται».