Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», συγκινημένος, αναφέρθηκε στον Νίκο Πολυδερόπουλο που πρόσφατα έχασε ξαφνικά τον αδελφό του.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα, ήμασταν μια φτωχή οικογένεια με 12 παιδιά. Έχασα τον αδερφό μου από χειροβομβίδα και αυτό με σημάδεψε. Μετά το δυστύχημα για τρία χρόνια δεν μιλούσα. Είχα ενοχές και τύψεις γιατί εγώ βρήκα τη χειροβομβίδα και του την έδωσα», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος είπε στη συνέχεια: «Ο έρωτας έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Αγάπησα πολύ τη γυναίκα μου και ήμουν τυχερός που τη γνώρισα. Έπαρση δεν είχα ποτέ, γιατί οι δυσκολίες που αντιμετώπισα στη ζωή μου, μου δημιούργησαν μια γείωση».

Τέλος φανερά συγκινημένος ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε για τον Νίκο Πολυδερόπουλο και την τραγική απώλεια του αδερφού του.

«Στην παράσταση τώρα συνεργάζομαι με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, έχασε το αδερφάκι του, 28 χρονών παιδί… Και όπως κάθομαι δίπλα του λέω, αυτό το παιδί τι να σκέφτεται τώρα για το αδερφάκι του που χάθηκε έτσι;», είπε.