Το βράδυ της Τετάρτης, οι δυο θρύλοι της όπερας Πλάθιντο Ντομίνγκο και Χοσέ Καρέρας συναντήθηκαν στην Αθήνα σε μια ξεχωριστή συναυλία με θεατές που ήρθαν ακόμα και από το εξωτερικό με lear jet.

Συγκεκριμένα, ο Πλάθιντο Ντομίνγκο και ο Χοσέ Καρέρας, συναντήθηκαν στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου σταδίου με το κοινό να τους επιφυλάσσει αποθεωτική υποδοχή.

Στις κερκίδες του σταδίου βρέθηκαν περίπου 13.000 θεατές. Ανάμεσά τους ήταν η Πρόεδρος της Chopard, Caroline Scheufele, στενή φίλη του Χοσέ Καρέρας που έφτασε με liar jet από την Ελβετία μαζί με την παρέα της.

Στη συναυλία ωστόσο το παρών έδωσε και ο Θοδωρής Κυριακού σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις με τη σύζυγό του, Δήμητρα Μπιθαρά-Κυριακού.

Οι δυο τους απόλαυσαν τη συναυλία και δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν στον φακό μας.

Ο Θοδωρής Κυριακού ηγείται του ομίλου Αntenna, ενώ η σύζυγός του Δήμητρα Μπιθαρά-Κυριακού έχει πάρει τη σκυτάλη της εταιρίας ενδυμάτων BSB την οποία ίδρυσαν οι γονείς της Βασίλης και Σοφία Μπιθαρά.

Ο Θοδωρής Κυριακού και η Δήμητρα Μπιθαρά ζουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 στο Πόρτο Χέλι, την ίδια χρονιά που βαπτίστηκε η κόρη τους.

Μετά τον θάνατο του πατέρα του Μίνωα Κυριακού, το 2017, ο Θοδωρής Κυριακού ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤ1, της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας μέσων ενημέρωσης και με σημαντικές κινήσεις κατάφερε τον μετασχηματισμό του σε πολυεθνικό οργανισμό Media.

Όσο για την σύζυγό του, Δήμητρα Μπιθαρά, είναι απόφοιτη του Κολεγίου Αθηνών και πήρε το πρώτο της μεταπτυχιακό και το bachelor degree της σε Οικονομικά και Μάνατζμεντ στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Η Δήμητρα Μπιθάρα έκανε το μεταπτυχιακό της στο Fashion Marketing κερδίζοντας υποτροφία για τη Νέα Υόρκη, από όπου αποφοίτησε τον Μάιο του 2009.