Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Θοδωρή Μαροσούλη καθώς σαν σήμερα, πριν 6 χρόνια υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Ο Θοδωρής Μαροσούλης θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην κόρη του με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαροσούλης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την κόρη του, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό.

«Παιδί μου…Κανένας πόνος δεν είναι μεγαλύτερος για εμένα από τον δικό σου πόνο, καμία χαρά μεγαλύτερη από τον δικό σου θρίαμβο, καμία αναστάτωση μεγαλύτερη από τη δική σου ταραχή, καμία απελπισία μεγαλύτερη από τη δική σου παραίτηση. Κανένα συναίσθημα δεν συγκρίνεται με αυτό που μου προκαλείς εσύ, καμία εμπειρία δεν πλησιάζει καν την εμπειρία να σε μεγαλώνω, κανένα ταξίδι δεν θα προτιμούσα να κάνω από το να είμαι δίπλα σου, καμία περιπέτεια δεν θα προτιμούσα από το να σε βλέπω να μεγαλώνεις.

Εσύ, αγαπημένο μου παιδί, είσαι ο μεγαλύτερος δάσκαλος. Μέσα από σένα μαθαίνω πως να αγαπάω χωρίς έλεγχο πως να φροντίζω χωρίς να κατέχω και πως να μεγαλώσω εγώ πριν μεγαλώσω εσένα…. Δεν ξέρω σε ποιον ανήκουν αυτά τα υπέροχα λόγια αλλά πρώτη φορά ταυτίζομαι τόσο πολύ με σκέψεις και συναισθήματα και φυσικά το αφιέρωσα στην κορακλα μου! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα», έγραψε ο Θοδωρής Μαροσούλης στην ανάρτησή του.