Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Happy Day παραχώρησε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του σήμερα, τις έντονες στιγμές του στο μπάσκετ αλλά και την οικογένειά του.

«Πέρασα μια περίοδο όπου δεν είχε όρεξη να σηκωθώ από το κρεβάτι, τα έβρισκα όλα ανούσια», είπε αρχικά ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή είχα καβαλήσει το καλάμι αλλά συνέβη σε ήπιο επίπεδο. Όταν ξαφνικά μπορείς να αγοράσεις, ό,τι θέλεις, ανά πάσα στιγμή και είσαι από μια μικροαστική οικογένεια, παίζει ρόλο. Αν είχα ξεκινήσει στα 17 την καριέρα μου δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει».

Παράλληλα αποκάλυψε και ένα περιστατικό που τον είχε ενοχλήσει: «Πάρα πολλές φορές. Στην Ελλάδα ζούμε. Ήμουν στο Μαρούσι και βλέπω ένα τζιπ να με ακολουθεί. Συνεχίζω την πορεία μου και βλέπω ότι προσπαθεί να με φτάσει. Λέω τώρα δεν θα περάσουμε καλά. Φτάνουμε στο φανάρι, κατεβάζω το τζάμι και λέω ‘όλα καλα;’.

Μου λέει ‘ήθελα να σου ζητήσω συγγνώμη, ήμουν από τους ανθρώπους που σε έβριζαν στον τελικό Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ’. Του λέω “ρε μεγάλε, έχω χάσει πέντε χρόνια από τη ζωή μου».

Μιλώντας για τον ρόλο του ως πατέρας o Θοδωρής Παπαλουκάς ανέφερε : «Προσπαθώ να είμαι δίκαιος στη ζωή μου. Νομίζω με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι έγινα μπαμπάς στα 40.  Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ, δεν έχω υψώσει ποτέ φωνή. Το λέει και η ίδια η κόρη μου. Κάνω πράγματα που θεωρώ θα τη βοηθήσουν, ώστε να γίνει καλύτερος άνθρωπος, από αυτό που θα γινόταν», είπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Τέλος αναφέρθηκε και στον γάμο του με την Βασιλική Τσεκούρα, λέγοντας: «Είμαστε 15 χρόνια μαζί τώρα και τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ότι τα φανταζόμουν. και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».