Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» παραχώρησε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο οποίος μίλησε για την αγάπη για την πολιτική, το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου, ενώ αποκάλυψε και τις συμβουλές που του δίνει η Μάρα Ζαχαρέα.

«Με την Μάρα Ζαχαρέα είμαστε μαζί από το καλοκαίρι του 1989, πάνω από 30 χρόνια. Μείναμε μαζί από το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς και παντρευτήκαμε το 1992. Έχουμε κλείσει 31 χρόνια γάμου. Το μυστικό μας είναι… ότι δουλεύουμε και οι δύο πάρα πολύ και λείπουμε πολύ από το σπίτι. Μαθαίνεις τις πλευρές ενός ανθρώπου μέσα από τις αντιξοότητες και τις σιωπές της ζωής. Η Μάρα είναι αυστηρός κριτής μου στην πολιτική και με εκνευρίζει συνέχεια. Η κόρη μου είναι πάντα μαζί μου», είπε αρχικά ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Στη συνέχεια o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε: «Όταν το 2009 έφυγα από την πολιτική, η Μάρα με συμβούλεψε να μην ασχοληθώ με πολλά και διάφορα, αλλά αυτό που ξέρω να κάνω καλά. Πιο πολύ συμφωνούμε παρά διαφωνούμε».

«Υπήρχαν άνθρωποι που ευεργετήθηκαν από μένα και μου πέταξαν πρώτοι τη λίθο όταν μπήκα στην πολιτική» τόνισε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.