Νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον γάμο του Harvey Weinstein λέγοντας πως ουσιαστικά ο γάμος τους ήταν ένα δεκαετές συμβόλαιο χωρίς σεξ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Sun» ο γάμος πραγματοποιήθηκε προς όφελος της συζύγου του Τζορτζίνα Τσάπμαν η οποία ήθελε να προώθηση το brand της, Marchesa και τίποτα περισσότερο.
Μάλιστα, οι φήμες θέλουν τον διάσημο παραγωγό να ανάγκαζε τους ηθοποιούς να φοράνε τις δημιουργίες της για να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί.


Η καλλονή σύντροφός του γνώριζε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του άνδρα της, αλλά έκανε τα στραβά μάτια, καθώς ο Weinstein ήταν εκείνος που κρατούσε «ζωντανή» την επιχείρησή της.
Η Τζορτζίνα Τσάπμαν πρόλαβε να πάρει διαζύγιο πριν την αποκάλυψη των ηθοποιών, πράγμα που της δημιούργησε πρόβλημα στην εταιρεία, καθώς ο γνωστός οίκος κοσμημάτων Helzberg Diamonds ακύρωσε μια συνεργασία με τη Marchesa που θα είχε ξεκινήσει στις αρχές του μήνα και πολλοί εργαζόμενοι εγκατέλειψαν την εταιρεία.


