Για το αν στενοχωρήθηκε, όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως είναι φοροφυγάς, μίλησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. «Εγώ δεν το ήξερα από αυτούς το έμαθα. Πήγαν και έκαναν έρευνα μετά σε όλες τις συναυλίες και έφαγαν τα μούτρα τους», είπε στο secret ο ίδιος.

Είσαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος πληγώθηκες;

«Πληγώθηκα πολύ. Αυτό ήταν κάπως άδικο γιατί εγώ κάθε καλοκαίρι κάνω γύρω στις 30 συναυλίες. Αυτή ήταν μια από τις τριάντα και μάλιστα ήταν προς το τέλος του καλοκαιριού. Ήταν στην Ξάνθη. Εκεί κάνουν κάποιες γιορτές και κάποιες από τις εκδηλώσεις των γιορτών τις ανέθεσε σε μια εταιρεία που είχε έδρα τη Βουλγαρία. Όταν πήγε να πληρωθεί ο δικός μας εκπρόσωπος είδε ότι τον πληρώνει μια βουλγάρικη εταιρεία. Τι θα πρέπει να κάνουμε;

Να επιστρέψουμε τα μεροκάματα των ανθρώπων επειδή ήταν βουλγάρικη εταιρεία; Αυτό ήταν επιλογή του Δήμου. Κανένας μας δεν το ήξερε. Και ένας δημοσιογράφος έβγαλε ότι ο “Παπακωνσταντίνου έχει εταιρεία στη Βουλγαρία”. Κοίταξε υπάρχει μια λέξη που δεν μου αρέσει και τη λένε τρολάρισμα, κυριαρχεί στην εποχή μας. Ζούμε την εποχή αυτή. Του να κατηγορεί ο ένας τον άλλον», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.