Με αφορμή την εξομολόγηση της Θάλειας Ματίκα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, η Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Τετάρτης στο «Ηappy Day», θέλησε να προχωρήσει σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, η Τίνα Μεσσαροπούλου περιέγραψε το σοκ που υπέστη η ίδια όταν ο γιατρός, κι ενώ εκείνη ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος, της ανακοίνωσε λόγω λανθασμένης αξιολόγησης ότι υπάρχουν πιθανότητες το παιδί της να γεννηθεί με σύνδρομο Down.

«Η Θάλεια είπε για τους φόβους της όταν της ανακοινώθηκε. Μου έχει συμβεί και εμένα και σου δίνουν κάποιες πιθανότητες. Μου έχει τύχει κι εμένα, που ήταν από λάθος αξιολόγηση της εξέτασης και μου είπαν ότι υπάρχουν αυτές οι πιθανότητες», είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Είπα να προχωρήσω σε αμνιοπαρακέντηση και μου είπαν όχι. Ήταν ο τρόπος που μου το ανακοίνωσε ο γιατρός, που εκείνη την ώρα εγώ έγκυος 4 μηνών, υπέστην σοκ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν μαμάδες ηρωίδες… Δεν έθιξε το θέμα, είπε τα συναισθήματά της καθαρά την ώρα της απόφασης. Υπάρχουν μαμάδες ηρωίδες που παίρνουν την απόφαση να κρατήσουν τέτοια παιδιά», πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.