Η Αμερικανίδα ηθοποιός Meghan Markle πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη φωτογράφιση μετά από την ανακοίνωσή της σχέσης της με τον πρίγκιπα Harry, από το Παλάτι.

Η ταλαντούχα ηθοποιός εμφανίζεται στο αφιέρωμα του «Vanity Fair» μαζί με άλλες γνωστές προσωπικότητες όπως την Emma Watson, την τραγουδίστρια Cher και τον Τζάστιν Τριντό, με αφορμή την Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής Νέων που παρακολούθησε στην Οτάβα το 2016.

Η Σύνοδος Κορυφής Νέων στην Οτάβα ήταν μία πρόσκληση όλων των διάσημων που δραστηριοποιούνται ενεργά σε κοινωνικοπολιτικά θέματα, με την Meghan να παίρνει μέρος σε αυτό ως σύμβουλος.

Στην παραπάνω φωτογραφία που βλέπετε η γνωστή ηθοποιός ποζάρει στον φακό με την πρώην Πρόεδρο της Ιρλανδία Μαίρη Ρόμπινσον, την ποιήτρια Φατιμά Μπουτό και την ακτιβίστρια Γιουλέιν Αλ Χαλούλ.

Η αγαπημένη του Harry είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό στην Σύνοδο στην Οτάβα, με τον οποίο και ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα θέματα σχετικά με ισότητα των δύο φύλων, το περιβάλλον και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η φωτογράφιση της Meghan Markle στο Vanity Fair προκάλεσε αίσθηση αφού το εν λόγω περιοδικό έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν τις πιο εμβληματικές φωτογραφίας της μητέρας του πρίγκιπα Harry, της πριγκίπισσας Diana.