Μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Λάκης Γαβαλάς σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν αρκετή για να κάνει τη Φαίη Σκορδά να ξεσπάσει on air. Τι είπε ο μόδιστρος και η Φαίη του «τα έχωσε»;
«Βγαίνω από το σπίτι μου το πρωί, για να πάω να ψαχτώ, να βρώ χρήματα ώστε να μπορέσω να φάω. Παρόλο που είμαι υπερήφανο άτομο, το πράγμα αρχίζει και στενεύει. Και καμιά φορά τρώω την τροφή του σκύλου μου» είπε χαρακτηριστικά, ενώ απάντησε και στον χαρακτηρισμό του Λιάγκα, ο οποίος τον αποκάλεσε «Κοντσίτα της Ελλάδος» όταν τον είδε το dancing με κατακόκκινο κραγιόν.
«Ο Γιώργος παρεκτράπη. Γιατί πρέπει να μιλά με τόση εμμονή για το κραγιόν μου; Αυτός θεωρεί δικό του όλο το “Voice”. Έκατσε και αν πήγαινα στο “Voice” θα με έδιωχνε και θα ζητούσε και την παραίτηση μου από το παιχνίδι. Το είπε στο πρωινό ήταν καταδικαστικός. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί τον ανάγκασα να λέει κακίες ενώ ξέρω ότι δεν είναι κακός άνθρωπος! Άσε με και μένα να κάνω μια τρέλα. Ναρκωτικά δεν παίρνω, ποτά δεν πίνω, έχω μια τρέλα μια διαστροφή. Τι να κάνω! Δεν θα ήταν χειρότερο να δεις παρτάλι;» είπε ο επιχειρηματίας.
Ακούγοντας τα αυτά, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε την ενόχλησή του, τονίζοντας πως ποτέ τόσα χρόνια δεν έχει ζητήσει να παραιτηθεί κανείς, καθώς και ότι ο Λάκης Γαβαλάς κάνει ο,τι κάνει ώστε να τον σχολιάζει ο «κάθε Λιάγκας».
Όλη αυτή την ώρα, η Φαίη Σκορδά άκουγε υπομονετικά, μέχρι που δεν άντεξε άλλο και ξέσπασε.
«Αρλούμπες λέει ο Γαβαλάς! Είναι τελείως διαφορετικό να είσαι ηθοποιός και να φοράς κραγιόν, και άλλο να το φοράς σε ένα show! Είναι σε μια περίεργη φάση. Δεν θέλω να ξαναπαίξουμε θέμα με τον Γαβαλά. Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολύ δύσκολα και αυτό είναι η αλήθεια. Δεν μ΄αρέσει να τον ακούω να λέει ότι τρώει σκυλοτροφή. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν οικονομικά προβλήματα και δεν έχουν πραγματικά να φάνε, απέναντι στους οποίους θα πρέπει να αισθανόμαστε ένα τίποτα. Δεν μ΄αρέσει να το ακούω από τον Γαβαλά ότι τρέφεται με σκυλοτροφή γιατί καλώς ή κακώς βρίσκεται ακόμα σε έναν λαμπερό κόσμο και είναι σαν να λέει “λυπηθείτε με”, αλλά κατά τ΄άλλα “κάνω και τον χαβαλέ μου και ασχολούμαι με το κόκκινο κραγιόν”. Θεωρώ ότι επειδή περνάει δύσκολα είναι πολύ μπερδεμένος και δεν ξέρει πώς να χειριστεί όλο αυτό. Γι΄αυτό και αντιδρά έτσι. Δεν ξέρει από πού να πιαστεί για να κάνει ντόρο και να πει κάτι. Όντως είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να είμαστε δίπλα του και είναι λίγο κάπως. Δεν ξέρει τι λέει! Είναι προσβλητικό να μιλά για σκυλοτροφή. Είναι μια υπερβολή που δεν τη λες, γιατί αποτελεί μια μη αναξιοπρεπή δήλωση προς τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Δεν θέλω να τον ξανασχολιάσουμε στην εκπομπή, γιατί λόγω αυτής της δύσκολης κατάστασης δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Δεν μπορεί να διαχειριστεί και την παρουσία στο «Dancing» σωστά, γιατί ναι μεν είναι ωραία η υπερβολή και το extreme, αλλά ξεπερνά το όριο και μπερδεύει το τι σημαίνει ηθοποιός, ρόλος, κόκκινο κραγιόν και σεξουαλικότητα. Είναι η γνώμη μου, το λέω με πολλή αγάπη. Είναι ένας πολύ ευφυής άνθρωπος αλλά μπερδεμένος!»
