Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν μια συνέντευξη της Νανάς Παλαιτσάκη όπου αναφέρει ότι λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει έφτασε σε σημείο να σκεφτεί μέχρι και να αυτοκτονήσει!

Η δημοσιογράφος φανερά ενοχλημένη και εκνευρισμένη με αυτές τις δηλώσεις ξεκαθάρισε τι συνέβη γράφοντας στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:

«Δημοσιεύματα που αναπαράγονται από συναδέλφους με τίτλο «θέλω ν’ αυτοκτονήσω» και τα οποία έχουν δημιουργήσει τεράστια αναστάτωση στους ανθρώπους μου α) ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στην «συνάδελφο» όπου δημοσίευσε αρχικά το θέμα. β) Η θέση μου για την αυτοκτονία είναι απόλυτη. Την θεωρώ πράξη δειλίας και μόνο. γ) Η «συνέντευξη» ήταν μια τηλεφωνική κουβέντα με την κυρία που έγραψε το κομμάτι και που υποτίθεται ότι επικοινώνησε μαζί μου για να μάθει σχετικά με την υγεία μου. υποτροπή στην υγεία μου είναι γεγονός και συνέβη τέλη Νοεμβρίου . Ποτέ δεν μίλησα σε κανένα δημοσίως για το θέμα αυτό. Αρκετούς μήνες αργότερα μου τηλεφώνησε η ίδια για να μου ζητήσει συγγνώμη για τον τίτλο …. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ν’ αναπαράγεται κάτι που ποτέ δεν δήλωσα παρακαλώ την ίδια να πει την αλήθεια. Όλοι οι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι απαντώ στο τηλέφωνο . Συμπτωματικά ο Νάσος Γουμενίδης την μέρα που έγινε η υποτροπή της υγείας μου το έμαθε, σεβάστηκε τα προσωπικά δεδομένα και δεν έγραψε τίποτα. Όσοι με γνωρίζετε 30 χρόνια παρακαλώ σεβαστείτε τα πρόσωπα της οικογένειάς μου. Έχω εξαντληθεί να ηρεμώ ανθρώπους. Εδώ είμαι ν’ απαντήσω ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ της υποτιθέμενης πρόθεσης για αυτοκτονία. Είναι χυδαίο».