Το πρωί της Τετάρτης Μαρία Κορινθίου, στο τέλος της χθεσινής εκπομπής «Πρωινό», έκανε γνωστό πως για λίγες ημέρες θα βρίσκεται εκτός εκπομπής, καθώς θα κάνει μια προγραμματισμένη επέμβαση.

Η Μαρία Κορινθίου, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκεται από χθες στο νοσοκομείο, ενώ με μια νέα της ανάρτηση το απόγευμα της Τετάρτης θέλησε να ευχαριστήσει τον γιατρό της και να στείλει το δικό της μήνυμα.

«Θα το λέω και θα το ξαναλέω: «Πόσο σημαντικό σε αυτή τη ζωή είναι να περιτριγυρίζεσαι και να μαγνητίζεις ανθρώπους στη ζωή σου που σε αγαπάνε, σε αγκαλιάζουν, σε προσέχουν». Ο γιατρός μου, ο εξαιρετικός γιατρός μου, αγγειοχειρουργός ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ και με αγαπάει, και με πρόσεξε και τον «παίδεψα» και με έκανε περδίκι και θέλω να το μοιραστώ δημόσια πόσο σπουδαίος είναι, και δημόσια να του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ!

Ευχαριστώ πολύ πολύ για την αγάπη σου πάνω απ´ όλα! Σύντομα θα σας πω τι είχα…. μεγάλο κύμα αγάπης και από όλους εσάς, διαβάζω μερικά μηνύματα( δεν μπορώ ακόμα), θα σας στείλω καρδιές και ευγνωμοσύνη. Και μόνο που με λέτε «Μαράκι μας» …πετάω», έγραψε η Μαρία Κορινθίου.