Πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Βουτσάς μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και είπε ότι δεν θα ήθελε να γίνει ο γιος του Φοίβος ηθοποιός στην Ελλάδα, γιατί είναι δύσκολο κάποιο παιδί να ξεπεράσει τον πατέρα του.

Ο ίδιος είχε αναφερθεί μάλιστα και στην Σμαράγδα Καρύδη, λέγοντας πως έγινε πρωταγωνίστρια, επειδή ο πατέρας της δεν ήταν πρωταγωνιστής.

Στις δηλώσεις αυτές απάντησε ο Ντίνος Καρύδης, ο οποίος ανέβασε στο Instagram μια κοινή του φωτογραφία με τον Κώστα Βουτσά και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο όπου αναφερόταν στη σχέση του με τον ηθοποιό αλλά και στην καριέρα της κόρης του Σμαράγδας.

Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, ο ηθοποιός ξαναχτυπα με νέο μήνυμα-καρφί στις δηλώσεις του Κώστα Βουτσά.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αυτή τη φορά έγραψε στο Instagram: «Πλανάται η εντύπωση, ότι τα “βαριά ονόματα” των καλλιτεχνών, είναι εμπόδιο στην ανάδειξη των παιδιών τους. Αναφέρω κάποια παραδείγματα παιδιών, που ανατρέπουν αυτήν την εντύπωση. Κάποια παιδιά, έχουν κάνει ακόμη και μεγαλύτερη καριέρα από τους γονείς τους. Η αξία, δεν χάνεται. (Σε παρένθεση τα “βαριά» ονόματα των γονιών). Τζέιμι Λι Κέρτις (Τόνι Κέρτις – Τζάνετ Λι) Τζέραλντιν Τσάπλιν (Τσάρλι Τσάπλιν “ Σαρλό”) Κίφερ Σάντερλαντ (Ντόναλντ Σάντερλαντ) Μάικλ Ντάγκλας (Κερκ Ντάγκλας) Ρομίνα Πάουερ (Τάιρον Πάουερ) Ισαμπέλλα Ροσελίνι (Ρομπέρτο Ροσελλίνι – Ίνγκριντ Μπέργκμαν)
Τζεφ Μπρίτζες – Μπο Μπρίτζες (Λόιντ Μπρίτζες)».