Η Emily Blunt δεν θα ήθελε να υπάρξει συνέχεια στην κινηματογραφική ταινία «Ο διάβολος φοράει Prada», ωστόσο λέει πως σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί και όλοι συμφωνήσουν με αυτό δεν θα είναι αυτή που θα βάλει εμπόδια στα σχέδια και θα συμμετάσχει στην ταινία.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της στο «The Jess Cagle Interview», η 35χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι «αν το έκαναν όλοι, τότε θα ήμουν μαζί τους. Δεν ξέρω εάν θα υπάρξει συνέχιση της ταινίας. Ελπίζω να μην συμβεί, γιατί μερικές φορές σκέφτομαι ότι οι συνέχειες διαλύουν την ιδιαιτερότητα του πρωτότυπου».
.jpg)
Πάντως πηγές από το στούντιο παραγωγής δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν σχέδια για συνέχιση της ταινίας.
Το σενάριο της ταινίας ήταν βασισμένο στο μυθιστόρημα της Λόρεν Ουέϊσμπεργζερ, η οποία υπήρξε βοηθός της εκδότρια της Vogue Anna Wintour. Τους κεντρικούς ρόλους της Ουέϊσμπεργζερ και της Wintour στην ταινία είχαν η Anne Hathaway και η Meryl Streep. Όμως η Blunt ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση, ως η «κακιά» Μιράντα Πρίσλεϊ, εκτινάσσοντας την καριέρα της ηθοποιού.

«Μου άρεσε να δουλεύω με την γλυκιά Anne Hathaway και ήταν η πρώτη μου εμπειρία να δουλεύω με την Meryl Streep και τον Stanley Tucci», είπε η ηθοποιός.
.jpg)