Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα είχαν εκδόσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κατερίνη το βράδυ της Τρίτης με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Trains αλλά λίγες ώρες πριν είχαν αναγκαστεί να τα αλλάξουν και να ταξιδέψουν το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα θα πήγαιναν μαζί στο πατρικό της σπίτι προκειμένου να επιστρέψουν στην Αθήνα με το αυτοκίνητό της που το είχε αφήσει στους δικούς της, πριν ταξιδέψει για το Άγιο Δομίνικο.

Ένα έκτακτο επαγγελματικό ραντεβού όμως του Δημήτρη Φιντιρίκου το πρωί της Τετάρτης, άλλαξε τελευταία στιγμή τα σχέδιά τους και έτσι αποφάσισαν να μεταφέρουν το ταξίδι τους το μεσημέρι της Τετάρτης.

Φυσικά μετά το τραγικό συμβάν που έχει γίνει πρώτη είδηση σε όλα τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, παρέμειναν και οι δύο στην Αθήνα και θα μεταβούν οδικώς στην Κατερίνη.

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου με τα εισητήρια:

Η Κατερίνα Δαλάκα δημοσίευσε το μήνυμα του συντρόφου της στα Instagram Stories της, με συνέπεια να δεχτεί ένα άκρως υβριστικό μήνυμα από follower της που την κατηγόρησε ότι δεν σέβεται τους νεκρούς.

«Μωρή πατσαβούρα τι θες να δείξεις με αυτό; Βούλωσε το πια… τι θες να τραβήξεις τα βλέμματα. Χάθηκαν συγγενείς, φίλοι και εσύ ανεβάζεις πως σώθηκες; Τράβα σε καμιά εκκλησία και πες ευχαριστώ. Τι το ανεβάζεις; Σκάστε πια!» έγραφε το μήνυμα που δέχτηκε η αθλήτρια.

«Σε μια τέτοια τραγωδία τα λόγια δικά σας» σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ με νέα ανάρτηση έδειξε ότι πήγε να δώσει αίμα για τους τραυματίες από τη σφοδρή σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.