Χθες, Πέμπτη 6 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά εγκαίνια του νέου καταστήματος του Tommy Hilfiger στη Μύκονο. Το κατάστημα, που βρίσκεται στην πιο κοσμοπολίτικη γωνιά του νησιού, άνοιξε τις πόρτες του σε πλήθος επωνύμων και fashionistas, οι οποίοι έσπευσαν να γιορτάσουν αυτό το σημαντικό γεγονός.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γνωστά ονόματα από τον χώρο της μόδας, του θεάματος και της κοινωνικής ζωής. Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχώρισαν ο Tommy Hilfiger με την σύζυγό του Dee Ocleppo, ο πρωταγωνιστής του «Emily in Paris» Lucien Laviscount, το διάσημο μοντέλο Romee Strijd, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την σύζυγό του Μαρία Δήμου, η Κατερίνα Μονογυιού και ο Πέτρος Νάζος.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο νέο μοναδικό κατάστημα «Tommy Hilfiger», να ανακαλύψουν τις νέες συλλογές του διάσημου brand και να απολαύσουν δροσερά cocktails και ποιοτικά εδέσματα.

Η ατμόσφαιρα ήταν χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια, με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν με μουσική και χορούς. Τα χαμόγελα και η καλή διάθεση κυριάρχησαν στην εκδήλωση, η οποία σηματοδότησε την επιτυχημένη παρουσία της Tommy Hilfiger στην Μύκονο.

Δείτε φωτογραφίες:

Tommy Hilfiger – Dee Ocleppo
Lucien Laviscount
Romee Strijd
Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηρακλής Τσουζίνοφ
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Μαρία Δήμου – Στέφανος Κωνσταντινίδης
Κατερίνα Μονογυιού
Πέτρος Νάζος

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency, Νίκος Ζώτος