Η εμπειρία της Τόνιας Σωτηροπούλου στο ταξίδι στην Κούβα με το Celebrity Travel (όπου βρέθηκε ως καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη μαζί με τον Μάνο Γαβρά) ήταν αξέχαστη.

«Ήθελα πάντα να πάω και όταν θες κάτι πολύ, τελικά γίνεται. Η πραγματικότητα στην Κούβα διαφέρει από όσα διαβάζεις στους τουριστικούς οδηγούς. Είναι όμορφη, γεμάτη ρυθμό και χρώματα, αλλά ταυτόχρονα με πολύ δύσκολες συνθήκες ζωής για τους ντόπιους. Οι άνθρωποι παρά τις στερήσεις είναι ευτυχισμένοι, γεμάτοι χαμόγελα κι αυτό σε κάνει να αναθεωρείς για αρκετά πράγματα που θεωρείς ότι δεν έχεις, ενώ ταυτόχρονα να αισθάνεσαι χαρά και ευγνωμοσύνη» είπε η ηθοποιός.

Ποια στιγμή από το ταξίδι τής έμεινε αξέχαστη; «Κάθε στιγμή ήταν ξεχωριστή, γελάσαμε πολύ, υπήρξαν πολλά ευτράπελα. Από τις πιο ωραίες στιγμές νομίζω ήταν η τελευταία βραδιά στην Κούβα, σε ένα σπίτι με τοπική μπάντα, ρούμι, χώρο και θέα τη θάλασσα».

Όπως είδαμε στο Instagram, μαζί τους στο ταξίδι ήταν και ο Κωστής Μαραβέγιας. Ταξίδεψαν μέχρι εκεί μαζί; «Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου, για κάτι το οποίο είναι προφανές, για το οποίο δεν κρύβομαι, αλλά η οποιαδήποτε λεπτομέρεια ανήκει σε μένα και το δικό μου κύκλο ανθρώπων. Κανένας δεν ενδιαφέρεται στην πραγματικότητα για τη ζωή των άλλων, ίσως αρέσει σε όλους μας η κλειδαρότρυπα για το ένα λεπτό που σου παίρνει να διαβάσεις ένα άρθρο αυτού του τύπου και μετά συνεχίζει ο καθένας τη ζωή του. Όποτε δεν έχω ανάγκη να κάνω κάποια δήλωση. Ό,τι έχω να δηλώσω το δηλώνω στον άνθρωπό μου, στο σπίτι μου» ξεκαθάρισε η ίδια στη συνέντευξή της στο People.