Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» μίλησαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι ρωτήθηκαν για τη ρήξη στη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο.

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος ο Τριαντάφυλλος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη στάση του τόσο απέναντι στην 28χρονη γυμνάστρια όσο και στον σύντροφό της, με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης στο Survivor του 2021.

«Δεν ξέρω τι σοκ έχεις πάθει μαζί μου, Μαριαλένα μου, αλλά όταν κάποια στιγμή βρεθούμε, θα σου δείξω τον λογαριασμό τηλεφώνου που για σένα, την ημέρα που ήσουν υποψήφια για να φύγεις, έριξα ένα 1000αρικάκι σε ψήφους, επειδή είσαι αδερφή μου», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Όταν σε βλέπω στον ώμο του Κόρο, που μαζί κλαίγαμε και λέγαμε χίλια-δυο, τι άλλο θέλεις να σου πω ρε φίλε; Αν ήμουν πονηρός, Σάκη μου, θα έλεγα: δεν πειράζει, θα έχουμε ένα κοινό με τον Κόρο, θα έχουμε και οι δύο φιλαράκι τον Σάκη. Αλλά ξέρεις ότι δεν είμαι τέτοιος, δεν θα σε πουλούσα ποτέ», τόνισε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Για τη Μαριαλένα δεν έχω πει κάτι κι αν έχει πάθει σοκ, θα της στείλω να δει τι έχω κάνει για εκείνη, θα στείλω τους λογαριασμούς. Εγώ θέλω αυτά τα δύο παιδιά να είναι πάντα καλά κι ευτυχισμένα», κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.