Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός άνδρα να επιβιβαστεί σε πλοίο που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά.

Ο 36χρονος με καταγωγή από την Κρήτη, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησε να επιβιβαστεί στο πλοίο «Blue Horizon» που είχε λύσει κάβους για να αποπλεύσει προς Ηράκλειο, ωστόσο αντ’ αυτού, βρέθηκε στη θάλασσα απ’ όπου τελικά ανασύρθηκε νεκρός.

Το πρωί της Τετάρτης στο «Καλοκαίρι Yes», η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη φιλοξένησαν τον δήμαρχο του Αγίου Νικολάου της Κρήτης, με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως τόνισε ο κ. Δημήτρης Ζερβός, δεν πρέπει να μπουν στην ίδια κατηγορία το υπόλοιπο πλήρωμα και στο πλοίο.

«Είναι σοκαριστικό το πώς σκέφτηκαν αυτοί οι δύο άνθρωποι και γιατί έγινε αυτό. Περιμένουμε να δούμε με ηρεμία τι θα γίνει γιατί είναι θέματα που μπορεί να σηκώσουν ατμό και μερικές φορές οδηγούνται σε λάθος κατευθύνσεις οι αντιδράσεις του κόσμου», δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου.

«Όταν βλέπεις αυτή την εικόνα, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι γιατί δεν έδωσες το χέρι σου να τον πιάσεις;» πρόσθεσε η Μαριάντα Πιερίδη και τότε πήρε τον λόγο ο Τριαντάφυλλος.

«Τι εννοείται δήμαρχέ μου “τι έγινε;”. Ανέβηκε πάνω στο πλοίο, ζούσε και τον σπρώχνουν. Ό,τι κι αν έγινε, αφού ξέρεις εσύ που δουλεύεις εκεί ότι ό,τι κι αν γίνει, θα πέσει στη θάλασσα και πολύ πιθανόν να τον πνίξουν τα νερά. Άρα είναι δολοφονία; Είναι κάτι άλλο; Δεν κατάλαβα Μαριάντα μου, γιατί κάνεις νοήματα; Δολοφονία είναι! Κάντε μου μήνυση. Σπρώχνεις τον άλλον έτσι;» είπε οργισμένος ο Τριαντάφυλλος.