Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε πράγματα που έχει ακούσει στην δουλειά του ως κομμωτής των celebrities.

Μάλιστα περιέγραψε και ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό που αφορούσε την Μιμή Ντενίση και την Ρούλα Κορομηλά.

«Είμαι χαρούμενος. Όλοι έχουμε και τα κάτω μας. Αν θέλω να πω κάτι άσχημο, λέω γιατί να το πω; Καλύτερα πες κάτι καλό, αλλιώς μην λες τίποτα. Λόγω δουλειάς υπάρχει το κουτσομπολιό, αλλά δεν ανακατεύω τις πελάτισσες να σου πω την αλήθεια γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά.

Να σας πω ένα παράδειγμα από πολύ παλιά. Μια φορά χτένιζα την Ρούλα Κορομηλά και στο άλλο την Μιμή Ντενίση. Πήγαινα στην Μιμή και μου έλεγε αχ με έχει ματιάσει η Ρούλα. Πήγαινα στην Ρούλα, αχ με μάτιασε η Μιμή, δεν μπορώ. Εγώ χτένιζα και τις δυο κι έλεγα όχι καλέ. Πω πω τι είπαμε τώρα για το μάτι» είπε με γέλιο ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Η σχέση της Μιμής Ντενίση και της Ρούλας Κορομηλά

Η Μιμή Ντενίση και η Ρούλας Κορομηλά συνδέονται με έναν ισχυρό δεσμό κουμπαριάς, μιας και η παρουσιάστρια, έχει βαπτίσει την κόρη της ηθοποιού, Μαριτίνα.

Λίγο αργότερα όμως μια παρεξήγηση έβαλε φωτιά στην σχέση τους και για χρόνια δεν μιλούσαν, χωρίς όμως αμφότερες να ρίχνουν «λάδι» στην φωτιά με δηλώσεις, σε όσα γράφονταν και λέγονταν για αυτή την παρεξήγηση, στα ΜΜΕ εκείνο το διάστημα!

Όταν η Ρούλα Κορομηλά, διαγνώστηκε με αυτοάνοσο νόσημα, η Μιμή Ντενίση ήταν η πρώτη που της τηλεφώνησε και σύμφωνα με το Χάι, αυτή της η κίνηση στάθηκε αφορμή έτσι ώστε η φιλία τους να αποκατασταθεί.