Για έναν μεγάλο έρωτα ανάμεσα στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού κάνει λόγο το περιοδικό ΟΚ! αυτής της εβδομάδας, το οποίο και δημοσιεύει τα πρώτα κοινά στιγμιότυπα των ηθοποιών.

Ο φακός του περιοδικού απαθανάτισε το ζευγάρι, το βράδυ της Κυριακής 25 Μαρτίου, στην περιοχή του Ζωγράφου, μετά το τέλος της επίσκεψής τους σε κατοικία της περιοχής. Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως το σπίτι που επισκέφθηκαν να ήταν το σπίτι της μητέρας του Γιάννη Τσιμιτσέλη, η οποία γιόρταζε εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, οι δύο ηθοποιοί μένουν μαζί όταν τους το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους, ενώ δημοσιεύεται και σχετικό φωτογραφικό υλικό, με το αυτοκίνητο του Γιάννη έξω από το σπίτι της Κατερίνας.

«Πολλά βράδια, όταν ο Γιάννης τελειώνει από το θέατρο πηγαίνει στο σπίτι της Κατερίνας. Ένα βράδυ που η Κατερίνα ήταν στη βεράντα του σπιτιού και ο Γιάννης στην μπαλκονόπορτα, εκείνος έσβησε το φως του μπαλκονιού, βγήκε και τη φίλησε, στη συνέχεια μπήκε ξανά στο σπίτι, ανάβοντας ξανά το φως στο μπαλκόνι» αποκάλυψε πηγή στο περιοδικό.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Happy Day: