Η Τζένη Θεωνά φέτος βρίσκεται σε μία πολύ δημιουργική περίοδο στη ζωή της αφού πρωταγωνιστεί σε δύο θεατρικές παραστάσεις, ενώ σε λίγο καιρό πρόκειται να βγουν στον κινηματογράφο δυο ταινίες, το «Success Story» του Νίκου Περράκη και το «Saison morte» του Θανάση Τότσικα, στα οποία επίσης κρατά βασικούς ρόλους.

Ταυτόχρονα, είναι full in love με τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη και, μάλιστα, πρόσφατα στέγασαν τον έρωτά τους σε νέο σπίτι! Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Beaute, η ταλαντούχα και όμορφη ηθοποιός μίλησε για τα πάθη στη ζωή της, αλλά και αποκάλυψε τον λόγο που δεν σκέφτεται μέχρι στιγμής την απόκτηση ενός παιδιού.


Έχεις βιώσει ακραία πάθη, με ακραία συναισθήματα;

«Έτσι νομίζω! Με όλο το τίμημα της κούρασης που κουβαλάει αυτό το φορτίο. Θέλει τεράστια δουλειά για να το ζήσεις, να αντισταθείς και να βρεις την ισορροπία σου. Είναι πράγματα που μπορεί να σε τρελάνουν. Συναισθηματικά, λοιπόν, ναι, έχω πάθει, έχω ζήσει μεγάλα πάθη!»

Όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να γίνει μητέρα, απάντησε: «Το θέμα της μητρότητας δεν με έχει απασχολήσει ακόμη, δηλαδή το πως μπορώ να φροντίσω έναν άνθρωπο, διατηρώντας ταυτόχρονα ζωντανή την ερωτική σχέση μας. Με προβληματίζει όμως γιατί η διάθεσή σου να προσφέρεις εκλαμβάνεται κάποιες φορές σα να μην έχεις κι εσύ ανάγκη να πάρεις. Δεν προσφέρεις στον άλλον από ιδιοτέλεια, όμως το να είσαι και μαμά κάποιου, προϋποθέτει ότι συνεχίζεις να επιθυμείς και την ερωτική σχέση μαζί του. Είμαι σύμφωνη στο να συμβαίνει αυτό ευκαιριακά, να μη γίνει όμως στερεότυπο και ο ένας να υιοθετεί τον ρόλο του παιδιού και ο άλλος του προστάτη. Έχω τεράστιο πρόβλημα όταν η σχέση παύει να είναι ερωτική και γίνεται αποκλειστικά συντροφική, ενώ το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να καλύψουμε τις ανασφάλειες και τα συναισθηματικά μας κενά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Τζένη Θεωνά.