Η Τζένη Μπαλατσινού σπάνια απαντάει σε φήμες ή άρθρα που αφορούν την προσωπική και οικογενειακή της ζωή. Όμως αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση ύστερα από αρκετά δημοσιεύματα τους τελευταίους μήνες που θέλουν την 26χρονη κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου να περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και χωρίς να κρύψει την έντονη ενόχλησή της, απάντησε σε ακόμη ένα ψευδές δημοσίευμα για την κόρη της.

«Τους τελευταίους τρεις μήνες διαβάζω κάθε τόσο ότι η οικογένεια μας περιμένει εγγονάκι. Δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν γνωρίζουν ήδη το φύλο του, την ημερομηνία γέννησης, συν το όνομα που θα πάρει. Φυσικά ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας και πώς χτυπάει η καρδιά της κόρης μου δίπλα του. Ξέρουν πότε θα γίνει ο γάμος, που, τι θα φορέσω και γιατί δάκρυα συγκίνησης πλημμύρισαν τα μάτια μου. Η «λεπτομέρεια» ότι κανένα σημείο της αφήγησης δεν συναντά την πραγματικότητα, δεν πτοεί τη φαντασία τους.

Ούτε καν το γεγονός ότι το όλο Story αφορά ένα κορίτσι 26 χρονών, που δικαιούται να μη διαβάζει ευφάνταστα – πλην αναληθή – σενάρια για το μέλλον του.

Υ.Γ. Όχι δεν ράβομαι για τον γάμο της Αμαλίας, η οποία δεν παντρεύεται, ούτε περιμένει μωρό. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον αλλά η μυθοπλασία έχει τα όριά της» έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.