Η Τζόυς Ευείδη μιλώντας στο «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στις συνεργασίες της, τους απαιτητικούς ρόλους αλλά και στην σκηνή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Στο “ρετιρέ” έπαθα νεύρωση στομάχου. Ο Δαλιανίδης ήθελε να λέμε τα λόγια μας όπως τα είχε γράψει. Ο Δαλιανίδης άφηνε μια σχετική ελευθερία σε εμένα και στην Έλντα για να λέμε καμιά εξυπνάδα της νεολαίας. Ξυπνούσα το πρωί, έπινα καφέ, έκανα εμετό και πήγαινα για γύρισμα.

Πέρασα πολύ δύσκολα στο “Οξυγόνο”. Όταν κάνεις κάτι τόσο δραματικό, κουβαλάς το βάρος μέσα σου», είπε αρχικά η Τζόυς Ευείδη.

Όσο για την χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη η Τζόυς Ευείδη είπε: «Η σκηνή που με δέρνει ο Τσιμιτσέλης κράτησε 12 ώρες ως γύρισμα, επέστρεψα στο σπίτι μου μπλαβί. Στη σκηνή του ξυλοδαρμού ο Τσιμιτσέλης χτύπησε κατά λάθος το πρόσωπο μου με το γόνατο του και δεν είπα τίποτα. Ο Τσιμιτσέλης έβαλε τα κλάματα όταν κατάλαβε ότι με χτύπησε».

Όσο για την καθημερινότητα με τα ζώα της η γνωστή ηθοποιός είπε: «Όταν έχεις πολλά ζώα δεν σε «παίρνει» να έχεις ψυχαναγκασμούς. Έχω 4 γάτες, 2 σκυλιά και ταΐζω και τα ζώα της γειτονιάς. Τα ζώα είναι το αδύνατο σημείο μου, γι’ αυτό θα πεθάνω στην ψάθα. Έχω μείνει πολλές φορές άφραγκη λόγω ζώων. Ο κόσμος πρέπει να υιοθετεί αδέσποτα και όχι να αγοράζει κατοικίδια».