Η Βαλέρια Κουρούπη έδωσε συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης 15/2 στην εκπομπή Breakfast @Star και μίλησε μεταξύ άλλων για την υποκρισία που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία, το πόσο την βοήθησε στην καριέρα της η συγγένεια με τον Γιάννη Μπέζο και την Ναταλία Τσαλίκη, αλλά και τον λόγο που μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιό της.

Αρχικά, η Βαλέρια Κουρούπη είπε: «Παίζει 100% ρόλο το political correct στο γεγονός πως δεν υπάρχουν κωμωδίες… Είναι πάρα πολύ υποκριτικό γιατί σαν κοινωνία είμαστε συντηρητικοί και καθόλου political correct. Θίγουμε, προσβάλλουμε, δε δεχόμαστε το διαφορετικό, στην τηλεόραση αν το αποφασίσει θα το δεχτούμε ξαφνικά. Είναι πάρα πολύ υποκριτικό».

Στην συνέχει, η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε: «Η οικογενειακή σχέση με τους θείους μου, Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη μού άνοιξε το μυαλό, όχι πόρτες, αν εξαιρέσεις βέβαια ότι ο Γιάννης Μπέζος μου έδωσε τον ρόλο στο “Εκείνες κι εγώ” με πολλή πίεση, γιατί εγώ φοβόμουν ότι δε θα μπορώ να το κάνω. Εκείνος ήταν πάρα πολύ σίγουρος. Δε βρήκα δουλειές χάρη σε αυτούς, τους ορίζοντες μου άνοιξε η συγγένειά μας… Όταν σε προσεγγίζουν με αδιακρισία, όσο ευγενικός και αν θες να είσαι, θα ενοχληθείς γιατί είσαι άνθρωπος, Επίσης, δε θεωρώ καθόλου υποχρεωτικό οι καλλιτέχνες να έχουν προσωπική σχέση με το κοινό τους.

Δε συμφωνώ με το ότι οι ηθοποιοί δε πρέπει να παρουσιάζουν εκπομπές, ούτε με το ότι άνθρωποι που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική δε μπορούν να παίξουν κάπου. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ πιο συντονισμένοι στο επάγγελμα και πολύ πιο εργατικοί από άλλους που έχουν πάρει πτυχίο από σχετική σχολή… Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα από θιασάρχες και ανθρώπους που κάνουν καριέρα σήμερα και δεν έχουν τελειώσει κάποια σχολή. Οι followers δε θα σου φέρουν ποτέ εισιτήρια».

Τέλος, η Βαλέρια Κουρούπη ανέφερε για την σχέση με τον γιο της, αλλά και τον λόγο που μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της Νίκο Ξύδη: «Ο γιος μου είναι 20 ετών. Είμαστε συγκάτοικοι, υπάρχει σεβασμός του ενός προς τον άλλον, βοηθάμε στις δουλειές, είμαστε πολύ ωραία. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πραγματικά και χαίρομαι πολύ που μπορώ να έχω επαφή μαζί του, όσο έχω. Με τον πρώην άντρα μου δε χώρισα στερεοτυπικά, γιατί η σχέση μας δεν ήταν τέτοια. Όπως ζήσαμε, έτσι και χωρίσαμε. Ένας λόγος που το μοιράστηκα δημόσια, αν και το πλήρωσα γιατί όλοι γι’ αυτό με ρωτάνε, είναι για να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι δεν είναι κάτι τρομερά δύσκολο, να βγουν από αυτή τη λογική. Και είναι και ένα πολύ ωραίο μάθημα να τελειώνεις μια σχέση έτσι, με περηφάνεια, με κιμπαροσύνη και αγάπη και όχι με μικροπολιτική και τσακωμούς».

Δείτε το βίντεο: