Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο γνωστός τραγουδιστής θρηνεί για τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Μεγάλε μου και τεράστιε ανθρωπε μου.. Πατέρα μου μοναδικέ και ανεπανάληπτε! Λατρεία μου μεγάλη,μακάρι να εχουν και αλλοι την τύχη να έχουν Πατέρα σαν εσένα… πέταξες ψηλά λιοντάρι μου και τα έκανες όλα όπως έπρεπε για όλους μας! ..ακόμα τα σχεδίασες όλα σαν να ήξερες ακριβώς το πότε έπρεπε να φύγεις ψηλά, πάντα ήξερες και προέβλεπες τα πάντα..

Πάλεψες τόσο δυνατά από τα 40 σου χρόνια και έφτασες 77 ενώ μαθηματικά ιατρικά σε είχαν ξεγραμμένο από την αρχή ότι δε θα την έβγαζες , όμως εσύ τους τρέλανες όλους μεγάλε μου έσπασες όλα τα κοντέρ.. ήσουν και θα είσαι ένα θαύμα..

Εμείς η οικογένεια σου δε βρίσκουμε λόγια ακόμα και τώρα να βρούμε λέξεις που να χωράνε και να περιγράφουν την ΛΑΤΡΕΙΑ που σου έχουμε και θα σου έχουμε για πάντα μέχρι να ξαναβρεθούμε… δάσκαλε μου, δύναμή μου, στήριγμά μου και ΠΡΟΤΥΠΟ μου να έχεις καλό ταξίδι και να μας περιμένεις στο Παράδεισο… Θα’ σαι πάντα εδώ, στο ορκιζόμαστε στο Θεό…. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ

Εγώ, η μανούλα μας, ο Τσαμπίκος μας και η Σεβούλα μας.

Πέτα ψηλά ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ και ξεκουράσου…», έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς.