Ο Χρήστος Βασιλόπουλους σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για άλλη μια φορά “έξω από τα δόντια”! Ο ηθοποιός απάντησε σε όσους τον έχουν χαρακτηρίσει «βασιλιά της τσόντας», αλλά και αν στην αρχή της καριέρας του στο εξωτερικό συμμετείχε σε ερωτική ταινία ώστε να μπει στον χώρο του Hollywood. Δείτε παρακάτω τι δήλωσε στο περιοδικό “ΕΓΩ Weekly”.

– Σας χαρακτήρισαν «βασιλιά της τσόντας». Οι βασιλιάδες πρέπει να απαντούν;

Δεν ξέρω τι άλλο θα βρουν να πουν για μένα. Έχει πλάκα όλο αυτό. Αρκεί κάποιος να μπει στο ΙΜDb, στην επίσημη βάση δεδομένων, για να δει ποιος Έλληνας ηθοποιός δουλεύει πραγματικά και ποιος δουλεύει… τον κόσμο.


– Αποφασίσατε να λέτε αλήθειες όταν καταλάβατε πώς λειτουργεί το σύστημα;

 Το έκανα για μένα. Κάθε συνέντευξη είναι ένα άνοιγμα της ψυχής μου. Είναι ωραίο να εμπνέεις ανθρώπους.


-Λένε ότι καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη…

Δεν με αφορά τι λένε. Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία του «τι θα πει ο άλλος». Ήξερα ότι κάτι τέτοιο θα μπλοκάρει και τη σκέψη μου και την ελευθερία μου. Θα εγκλωβιζόμουν εκεί και δεν θα μπορούσα να κάνω το επόμενο βήμα. Οσο πιο κλειστά έχουμε τα αφτιά μας στις απόψεις των τρίτων τόσο πιο ριψοκίνδυνα πράγματα είμαστε σε θέση να τολμήσουμε.

– Ισχύει ότι κάνατε ερωτική ταινία για να μπορέσετε να μπείτε στον κόσμο του Hollywood;

Πρώτα είχα κάνει μία ρομαντική κομεντί μικρού μήκους και μία ταινία δράσης μεγάλου μήκους. Σε μια οντισιόν γνώρισα τον σκηνοθέτη Zalman King χωρίς να έχω ιδέα ποιος ήταν, και εκείνος και με επέλεξε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας. Πριν συμφωνήσω, οι υπεύθυνοι μου τόνισαν ότι οι περισσότερες σκηνές θα είχαν γυμνό. Το γυμνό που έκανα εγώ βέβαια δεν έχει καμία σχέση με αντίστοιχες σκηνές του «Nymphomaniac», του Lars von Trier, που ήταν πολύ πιο σκληρές και προχωρημένες. Για να μην παρεξηγηθώ πάλι, δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με τους ηθοποιούς του Lars von Trier.