Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την αγωγή που άσκησε η Σοφία Παυλίδου σε βάρος του Μάνου Παπαγιάννη, ζητώντας του το ποσό των 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη, με αφορμή το επίμαχο περιστατικό σε παράσταση το 2018.

«Ήξερα ότι έχουν διευθετήσει το θέμα με τους δικηγόρους για ένα μικροποσό. Μάλλον δεν θα το έδωσε ο Μάνος Παπαγιάννης και τώρα η Σοφία Παυλίδου ζητάει περισσότερα. Αλλά γιατί έπαθε ηθική βλάβη η Σοφία; Δεν καταλαβαίνω», είπε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Στη συνέχεια τόνισε: «Η παράσταση τελείωσε 11 Γενάρη, δεν ξανάρθε κι εμείς την πληρώσαμε για όλη τη σεζόν. Εμείς πάθαμε ζημιά, το θέατρο. Εμείς χάσαμε τα λεφτά μας, όλα. Οι άλλοι τι έχασαν δηλαδή και κάνουν αγωγές;».

«Εγώ και η Παναγοπούλου πάθαμε τη βλάβη και μέχρι σήμερα δεν κάναμε αγωγές. Αλλά τώρα, επειδή δεν το ήξερα, σας το λέω δημόσια ότι θα κινηθώ κι εγώ νομικά εναντίον όλων όσοι μας χάλασαν την παράσταση. Έχω μιλήσει και με τη Βάσια να το κάνουμε μαζί», πρόσθεσε ο Βασίλης Γκουρούσης στη συνέχεια.

«Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα από τη στιγμή που τους έχουμε αποζημιώσει, για να μην έχουν να λένε. Η Σοφία και ο περίγυρός της για κάποιον λόγο τα έχουν μαζί μου», επισημαίνει κλείνοντας ο Βασίλης Γκουρούσης.