Μετά την επιτυχία του βουλευτή στον πρώτο κύκλο των εκλογών, ο Βασίλης Κικίλιας αυτή τη φορά βρέθηκε σε εκλογικό τμήμα στα Πετράλωνα προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού με την οποία κατέφτασαν μαζί πιασμένοι αγκαλιά και συνομιλώντας με τους ψηφοφόρους της περιοχής.

Ο Βασίλης Κικίλιας αφού έριξε την ψήφο του έκανε μία ανάρτηση στα social media, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

«Η ανώτατη στιγμή της Δημοκρατίας. Σήμερα οι πολίτες έχουν τη δύναμη για μια αυτοδύναμη Ελλάδα της Ανάπτυξης, της Ασφάλειας και της Δημιουργίας», έγραψε στην ανάρτησή του ο Βασίλης Κικίλας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias)

Ο Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στο περιοδικό Gala πρόσφατα μίλησε για την γνωριμία του με την Τζένη Μπαλατσινού.

«Βρήκα έναν άνθρωπο που με αγαπάει και τον αγαπώ, υπάρχει φροντίδα κι αλληλοσεβασμός. Όλο αυτό ήρθε να ολοκληρωθεί και με την γέννηση του Παναγιώτη. Η οικογένεια διευρύνθηκε, δεδομένου ότι η Τζένη έχει τρία ακόμα υπέροχα παιδιά, με τα οποία είμαι καλός φίλος. Η σχέση μου με την Τζένη και η δημιουργία οικογένειας με εξέλιξαν ως άνθρωπο, με πήγαν παρακάτω, με έκαναν να ανακαλύψω πτυχές του χαρακτήρα μου που δεν γνώριζα μέχρι πρότινος.» είχε δηλώσει.