Για πρώτη φορά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σχολιάζει το δημοσίευμα- φωτιά που τον θέλει να πήρε 
το ποσό των 16.500 ευρώ μέσω Βουλγαρίας για συναυλία που έδωσε στην Ξάνθη τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των Γιορτών της Παλιάς πόλης.

«Ιδέα δεν είχα ειλικρινά. Ξέρω να ξεχωρίζω τι είναι το νόμιμο από το ηθικό. Αν το ήξερα, ειλικρινά σας λέω, θα είχα αντιδράσει», είπε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο θέατρο Διάνα όπου εμφανίζεται. Μάλιστα όπως είπε τα χρήματα θα φορολογηθούν στην Ελλάδα.

Όπως είπε, από τα 16.500€ της αμοιβής από το δήμο Ξάνθης για την εμφάνισή του, σχεδόν τα μισά πήραν ο ίδιος και οι συνεργάτες του. «Είναι 8.000 και αυτό αφορά τη δουλειά 25 ατόμων. Μπορείτε να πάτε στην εφορία του Χολαργού και να δείτε εκεί κατατεθειμένη την αμοιβή μου», τόνισε.