Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε την ώρα που τραγουδούσε σε μαγαζί στην Αυστραλία ο Βασίλης Τερλέγκας.

Ο τραγουδιστής σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Tlive», είχε πει μερικές λέξεις σε δύο γυναίκες μιας παρέας που ενόχλησαν τους άνδρες που τις συνόδευαν.
«Μωρό μου, Παναγία μου…», συγκεκριμένα εκφώνησε ο Βασίλης Τερλέγκας, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και ένας από τους δύο άνδρες να τον πιάσει από τον γιακά και να τον τραβήξει κάτω.

Το πρωί της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου, στον αέρα του «Πρωινού» προβλήθηκε ένα καινούργιο βίντεο, το είχε τραβηχτεί από άλλη οπτική γωνία.

Το κλιπ δείχνει τον χαμό που προκλήθηκε από την επίθεση του θαμώνα στον Βασίλη Τερλέγκα και με άλλους θαμώνες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τον θυμωμένο πελάτη.

Η εκδοχή του Βασίλη Τερλέγκα

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlive», ο τραγουδιστής είχε δώσει άλλη εκδοχή για την ιστορία. «Μου ζήτησε ένα παλικάρι ένα τραγούδι κι είπα “θα το πω μετά” και στενοχωρήθηκε που του είπα ότι θα το πω μετά», είχε αναφέρει ο τραγουδιστής.

«Πήγε να μου πάρει το σταυρό γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια, “χαμός στο ίσωμα”. Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν αυτοί… Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος, ούτε με χτύπησε, ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή προαίρεση. Ίσα – ίσα που του μίλαγα μετά. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και φίλοι μου, έτσι; Όσο πιο γνωστοί είναι, τόσο πιο πολλές απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό» δήλωσε στην εκπομπή του Alpha ο Βασίλης Τερλέγκας και ερωτηθείς για τις φράσεις θαυμασμού που είπε σε γυναίκα απάντησε: «Σε όλον τον κόσμο εκφράζω τον θαυμασμό μου» είχε πει κλείνοντας.