Η Βάσω Λασκαράκη, η οποία βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΪ, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στη νέα της εκπομπή και στον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη όσο και στον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν ρωτήθηκε για την κόρη της, Εύα.

«Συγκινούμαι πολύ, αλλά ας μην το συζητήσουμε» αρκέστηκε να πει η Βάσω Λασκαράκη σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Σχετικά με τη νέα της εκπομπή, η ηθοποιός είπε: «Έχω αγωνία αρκετή, καλή αγωνία όμως. Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, έχω αυτό το σφίξιμο ότι κάτι είναι καινούργιο, ρωτάω να μάθω, δεν είναι εύκολο αλλά είναι διασκεδαστικό. Για όλα τα πράγματα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και οι κατάλληλες συνθήκες. Το πρότζεκτ αυτό μου ταιριάζει».

«Μπορεί να εμφανιστεί ο σύζυγός μου, Λευτέρης Σουλτάτος στην εκπομπή, ποτέ δεν ξέρεις. Δεν είμαι παρουσιάστρια, με αγχώνει εάν θα τα πάω καλά. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες κριτικές, δεν έχω σκεφτεί εάν θα δω τα νούμερα τηλεθέασης», συμπλήρωσε η Βάσω Λασκαράκη.

«Ο σύζυγός μου με πιστεύει πολύ ότι μπορώ να το κάνω. Καλεσμένοι υπάρχουν πολλοί, θα δούμε αν θα έρθει καλεσμένος ο Τσιμιτσέλης», πρόσθεσε, επίσης, η Βάσω Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο και τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη