Το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση τα 15α Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε με οικοδεσπότη τον ταλαντούχο ηθοποιό Γιάννη Νιάρρο ενώ το παρών έδωσαν πολλοί ηθοποιοί. Μεταξύ αυτών στα βραβεία βρέθηκε και η Βίκυ Καγιά, η οποία έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Η Βίκυ Καγιά σχολίασε τη σχέση της και την υποστήριξη της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη, την ανακοίνωση υποψηφιότητας της για το βραβείο του Α` Γυναικείου Ρόλου στα Βραβεία Ίρις και τις συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ που δεν προχώρησαν.

«Αυτό δείχνει πόσο γενναιόδωρη και μεγάλη ηθοποιός και γενναία γυναίκα είναι. Δεν γνωριζόμασταν να πω ότι ήμασταν φίλες για να το κάνει αυτό. Με πήρε τηλέφωνο και κατ’ ιδίαν και δεν ήξερα ότι θα το δήλωνε και δημόσια. Αυτό το κάνει ακόμα πιο μεγάλο στα μάτια μου. Δεν είναι εύκολο οι άνθρωποι να λειτουργούν τόσο γενναιόδωρα και να δίνουν αγάπη απλόχερα γιατί ζούμε σε μία πολύ περίεργη εποχή με πολύ ιδιαίτερες συμπεριφορές. Είμαι ευγνώμων, την ευχαριστώ και είμαι εδώ για οτιδήποτε χρειαστεί. Μόνο που βρίσκομαι εδώ, είναι βραβείο για εμένα» δήλωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Έπαιξαν διάφορα πραγματάκια και συζητήθηκαν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ευδοκίμησε κάτι ή ήταν κάτι αρεστό κι από τις δύο μεριές για να προχωρήσει και να γίνει. Εφόσον δεν προχώρησε κάτι και δεν έγινε, δεν βρίσκω και τον λόγο να το υπεραναλύουμε. Όταν κάτι θα βρεθεί και πραγματικά θα λειτουργήσει, θα το μάθετε όπως πάντα.» είπε η Βίκυ Καγιά για τις συζητήσεις που πραγματοποίησε για τα τηλεοπτικά της.