Το τελευταίο διάστημα τα ξένα δημοσιεύματα ήθελαν την Kim Kardashian και τον σύζυγό της, Kanye West να περιμένουν το τρίτο τους παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας.
Πριν λίγες ώρες, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το καινούργιο επεισόδιο του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians», το οποίο θα προβληθεί την Κυριακή και σε αυτό, η Kim Kardashian ανακοινώνει στην αδελφή της Khloe ότι εκείνη και ο Kanye θα αποκτήσουν μωρό, επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση!
Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την North και τον Saint.
Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι πλήρωσε 45.000 δολάρια για την παρένθετη μητέρα, η οποία είναι Αφροαμερικανή και γύρω στα 20. H συγκεκριμένη λύση, ήταν απόφαση της 36χρονης Kim, η οποία πάσχει από την νόσο placenta accreta, η οποία προκαλείται όταν τα αιμοφόρα αγγεία και άλλα μέρη του πλακούντα αναπτύσσονται υπερβολικά βαθιά στον τοίχο της μήτρας.

