Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz.Μπορεί και οι δυο να είναι ηθοποιοί αλλά ποτέ δεν είχαν τον παραμικρό ανταγωνισμό μεταξύ τους.
«Κακά τα ψέματα, οι άντρες μεγαλώνουμε ως “πρίγκιπες” και παθαίνουμε πανικό όταν νιώσουμε ότι μια γυναίκα θα υποτάξει το “εγώ” μας για χρόνια, ακόμα κι αν δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε πόσα μπορεί να είναι αυτά τα χρόνια όταν ξεκινάμε μια σχέση.
Όποιος άντρας δεν παραδέχεται ότι έχει νιώσει έτσι λέει ψέματα. Αργότερα, στην επταετία, με απασχόλησε η δουλειά περισσότερο απ’ τη σχέση», είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του.
Η δουλειά τους τούς θέλει μπροστά από τα φώτα αλλά στην προσωπική τους ζωή επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη είναι από εκείνα τα ζευγάρια που δεν δίνουν τροφή για δημοσιεύματα με τη ζωή της.
Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι επιλεκτικές και οι συνεντεύξεις τους σπάνιες. Ο φωτογραφικός φακός του govatileto.gr τους απαθανάτισε πρόσφατα να γευματίζει με την παρέα του στο μεζεδοπωλείο «Ηλίας 1958» στο Πεδίον του Άρεως.