Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Bo, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα, μετά την αποχώρησή της, για τη μητέρα της, αλλά και για τη στάση του Μάριο Πρίαμου.

«Εννοείται ότι δεν θα την σκοτώσω, ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Ότι έγινε έγινε, όλα είναι καλά. Μου έστειλε ένα μήνυμα, αλλά δε θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω. Το συμβάν αυτό το είδε όλη η Ελλάδα, καθένας κρίνεται για τις πράξεις του και όχι από εμένα. Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση», είπε αρχικά ο Bo.

Όσον αφορά τις δηλώσεις της μητέρας της Καρολίνας Καλύβα, ο Bo είπε: «Η μάνα είναι μάνα, αγαπάει το παιδί της και προσπαθεί να το προστατέψει. Είναι μάνα, μην το ξεχνάμε, δεν μπορώ να την κρίνω εγώ. Τη σχέση δεν την κοινοποίησα εγώ, ξεκίνησαν όλα από δικά της stories που έκανα repost, στη συνέχεια μίλησαν οι φίλες της και εγώ απλά το επιβεβαίωσα».

Τέλος ο Bo κατέληξε λέγοντας: «Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις. Η σχέση αυτή, ήταν κάτι ωραίο, δυνατό, είχε προοπτικές στα δικά μου τα μάτια, αλλά κράτησε ένα μήνα οπότε δεν θα με στιγματίσει κιόλας. Δεν με νοιάζει τι κάνουν ο Μάριος και η Καρολίνα. Δεν μπορώ να αξιολογήσω ποιο ήταν πιο βαρύ και οι δύο άνθρωποι ήταν στη ζωή μου, ένας σε ερωτικό επίπεδο ένας σε φιλικό και είναι κρίμα».

«Με την Ελευθερία Ελευθερίου έχουμε μιλήσει αρκετές φορές και αυτή ζει τη δική της ιστορία», σημείωσε ο Bo και κατέληξε: «Τα πράγματά της ήρθε και τα πήρε η μητέρα της και ο αδερφός της. Ήπιαμε έναν καφέ, τα είπαμε μια χαρά, σαν άνθρωποι μεγάλοι και λογικοί».