Το απόγευμα της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 1,5 χρόνο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας συναντήθηκε με τον Γιάννη Ανδρεόπουλο. Μάλιστα, ο ίδιος με το που στάθηκε δίπλα στην Δέσποινα Μοιραράκη πέρασε σε προσωπικές εξομολογήσεις χαρακτηρίζοντας «μεγάλη αγωνίστρια» την επιχειρηματία.

«Αυτό που με κρατάει σε ζωντάνια και ενεργητικότητα είναι η αισιοδοξία που έχω για τη ζωή και περισσότερο νομίζω α’ όλα είναι ότι έζησα μέσα στις νότες όλη μου τη ζωή. Δεν είμαι όμως μόνος μουσικός. Καθηγητής μουσικής, ιδιοκτήτης σχολών μουσικής και ωδείων μουσικής και εκτός από αυτά έχω γράψει 5.000 κομμάτια». Να τα ακούνε και να τρομάζουν όλοι! Όλοι αυτοί που με έχουν γράψει, αυτοί που με έχουν αδικήσει και αυτοί που με έχουν κλέψει», ανέφερε ο Γιάννης Ανδρεόπουλος εκφράζοντας το παράπονό του.

«Έχω γράψει και στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά αυτή την ώρα, επειδή παρακολουθώ τον αγώνα σας στην πορεία της ζωής πολλά χρόνια και σας θεωρώ μια μεγάλη αγωνίστρια, γι’ αυτό ακριβώς αποφάσισα σήμερα να σας αφιερώσω ένα από τα τραγούδια μου» δήλωσε και αρχίσει να τραγουδάει στην παρουσιάστρια του Cash or Trash και εκείνη να ομολογεί, βουρκωμένη, πως «Με συγκινήσατε γιατί έχω χάσει και πριν από έναν χρόνο τον σύζυγο. Σας ευχαριστώ θερμά».