Τους τελευταίους μήνες επικρατούσε χαμός στη showbiz και η αιτία ήταν ο «αγνοούμενος» γιος του Tom Hanks και της Rita Wilson. Ο νεαρός Chet είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης, με πολλούς να φτιάχνουν απίθανα σενάρια σχετικά με το τι του συνέβη. Την απάντηση έδωσε ο ίδιος, που την τελευταία εβδομάδα δημιούργησε λογαριασμό στο instagram και εξήγησε πού βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες.

«Το όνομα μου κυκλοφορεί στα media, τα οποία υποστηρίζουν πως αγνοούμαι, με απήγαγαν και τα σχετικά. Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε κλινική αποτοξίνωσης και τα πηγαίνω πάρα πολύ καλά! Έπρεπε επιτέλους να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και για την ζωή μου.

Έπρεπε να παραδεχτώ πως χρειαζόταν να δοκιμάσω κάτι άλλο, το οποίο σίγουρα δεν ήταν το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Υπήρξε μια περίοδος πριν μερικούς μήνες, που πουλούσα κόκα και έκανα τόσο κόκα που δεν μπορούσα καν να αναπνεύσω από την μύτη. Αν μπόρεσα να αλλάξω εγώ, μπορείς κι εσύ. Αν πιστεύεις, προσευχήσου στο θεό.

Αν όχι, βρες κάποιον που να μπορεί να σε βοηθήσει. Θαύματα συμβαίνουν καθημερινά και εγώ τα έζησα. Το ταξίδι που έκανα για να ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι και ποιος θέλω να γίνω, ήταν μεγάλο. Εξαιτίας όλων των πιέσεων που έχω υποστεί τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου, λόγω της διασημότητας του πατέρα μου, ήθελα να καταλάβω πού ταιριάζω.

Αν είσαι εκεί έξω και πολεμάς με κάποιον εθισμό, βρες κάποια οργάνωση για να σε βοηθήσει. Αν χρειάζεσαι κάποιον για να μιλήσεις στείλε μου προσωπικό μήνυμα και θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσο το δυνατόν περισσότερους», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων σε ένα από τα πολλά βίντεο, που ανήρτησε.