Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, και από τότε είναι αχώριστοι, ενώ σύμφωνα με τα όσα ακούγονται σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι κατά τη διάρκεια βόλτας του στη Γλυφάδα. Ντυμένοι πολύ κομψά και οι δύο απήλαυσαν τη βόλτα τους στα νότια προάστια και έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Πριν από λίγο καιρό, σε κοινή συνέντευξή τους στο Star, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, δεν είχαν κρύψει την επιθυμία τους να δημιουργήσουν σύντομα την δική τους οικογένεια.

.«Ο Σπύρος έχει τα πάντα. Είναι πολύ καλός σύντροφος, πολύ καλός στη δουλειά του και είναι πολύ καλός άνθρωπος. Θα γίνει και πολύ καλός πατέρας. Ό,τι έχουμε συζητήσει για το πώς θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας συμφωνούμε σε όλα. Δεν μου χαλάει χατίρια. Εδώ που φτάσαμε μόνο φήμη δεν θα είναι ότι λογοδοθήκαμε. Μένουμε μαζί, η συγκατοίκηση είναι τέλεια», είχε πει εκείνη για τον σύντροφό της με εκείνον να σημειώνει:«Παρασύρει κι εμένα σε αυτήν την αγάπη που έχει για τα παιδιά».

Φωτογραφίες: NDP photo agency