Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» ήταν το πρωί της Δευτέρας η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor All Star» και αναφέρθηκε φυσικά στο ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο, που μονοπωλεί τις τελευταίες ώρες το ενδιαφέρον.

Μάλιστα, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε πως λίγο πριν αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, η Καρολίνα τη ρώτησε αν κατάλαβε ότι υπάρχει κάτι με εκείνη και τον Μάριο Πρίαμο.

«Το ήξερα για τα παιδιά, δεν είπα τίποτα, δε θέλω να εκθέσω τους ανθρώπους. Γιατί δεν είχα και αποδείξεις. Εφόσον τώρα έχει αποδείξεις η κάμερα και η παραγωγή, εγώ τι να πω; Ήξερα για την Καρολίνα και τον Μάριο ότι είχαν φλερτ και ότι έχουν συναντηθεί. Αλλά δεν είχα δει με τα μάτια μου κάτι. Το φλερτ το είχα προσέξει και μου το είχε πει και η Καρολίνα.

Δε θέλω να πω το μυστικό της Καρολίνας. Μου είπε πριν φύγω αν πρόσεξα κάτι και λέω “έχω τα δικά μου προβλήματα τι να προσέξω”. Μου είπε “δεν πρόσεξες εμένα με τον Μάριο Πρίαμο;” Λέω “κάτι κατάλαβα”. Μετά δεν ξαναμιλήσαμε και σηκώθηκα και έφυγα από το παιχνίδι. Δε ήξερα πως θα εξελιχθεί τόσο πολύ, σίγουρα δεν είναι στημένο. Τα παιδιά είχαν μια έλξη και ήμασταν πολλές μέρες μαζί», είπε μεταξύ άλλων η Βρισηίδα Ανδριώτου.