Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία βλέποντας ένα απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο στο οποίο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι πιεσμένος και θέλει να αποχωρήσει, ξέσπασε σε κλάματα.

«Την καταλαβαίνω τη Μαριαλένα πάρα πολύ. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, ειδικά για τις πιο μικροκαμωμένες κοπέλες. Βέβαια η Μαριαλένα είναι αθλήτρια και έχει άλλες αντοχές αλλά και πάλι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και να είσαι και χωρίς τον άνθρωπό σου, να ξέρεις ότι είναι εκεί και να μην μπορείς να του μιλήσεις, να τον αγκαλιάσεις, είναι πιο δύσκολο…. Όταν είσαι εκεί και είναι ο άλλος απέναντί σου και εσύ δεν τρως και αυτός τρώει ή το αντίστροφο, είναι πιο απάνθρωπο. Να θες να του μιλήσεις και να σε χωρίζουν γιατί είστε σε άλλες ομάδες…», είπε με δάκρυα στα μάτια η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια, η Βρισηίδα Ανδριώτου προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για τον Σάκη Κατσούλη λέγοντας: «Ο Σάκης μου είχε πει ότι η Μαριαλένα τον έπεισε να μπει στο παιχνίδι ξανά και το έκανε για να τη στηρίξει. Δεν ήθελε τόσο πολύ να μπει… Λέει αλήθεια η Μαριαλένα σε αυτό, ο Σάκης δεν περνάει πολύ καλά».