Το φως της δημοσιότητας βλέπουν σήμερα οι φωτογραφίες από την ημέρα που ο Jim Carey χώρισε από την 28χρονη πρώην σύντροφο του, Cathrina White, η οποία στις 28 Σεπτεμβρίου αυτοκτόνησε μετά από υπερβολική δόση χαπιών.

Τι έκανε λοιπόν, ο 53χρονος ηθοποιός ανήμερα του χωρισμού του από την 28χρονη Ιρλανδή make up artist;  Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram από παρευρισκόμενους στο πάρτι, ο Jim Carey έδωσε το «παρών» σε πάρτι καλλιτεχνών στο Χόλιγουντ, όπου συνάντησε άλλους celebrities και ήταν όλο χαμόγελα!

Τέσσερις ημέρες μετά, η Cathrina αφαίρεσε την ζωή της, ενώ δίπλα στο άψυχο σώμα της βρέθηκαν διάφορα χάπια. Οι πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπέφερε από κατάθλιψη. 

Το τραγικό της υπόθεσης, είναι ότι η 28χρονη αφαίρεσε την ζωή της μια μέρα μετά την συμπλήρωση τριών χρόνων από τον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από την ζωή νικημένος από τον καρκίνο.
Το άψυχο σώμα της κοπέλας βρέθηκε από δύο φίλους της, οι οποίοι έκαναν λόγο και για ένα σημείωμα, που η ίδια είχε αφήσει με παραλήπτη τον ηθοποιό.

Απ’την πλευρά του ο σταρ με το που πληροφορήθηκε την δυσάρεστη είδηση, εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τα εξής: «Είμαι σοκαρισμένος και βαθειά λυπημένος από τον χαμό της γλυκιάς μου Cathrina. Ήταν ένα πραγματικά ευγενικό πλάσμα και ένα ντελικάτο Ιρλανδέζικο λουλούδι, πολύ ευαίσθητο για αυτό τον κόσμο στο οποίο ήθελε να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Η καρδιά μου βρίσκεται με την οικογένεια της και τους φίλους της. Με όλους όσοι την αγαπούσαν και νοιάζονταν για εκείνη. Όλοι μας έχουμε χτυπηθεί αυτή τη στιγμή από έναν κεραυνό!»