Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Νεφέλη Ορφανού, η οποία αναφέρθηκε στην περίοδο που αναγκάστηκε να κλειστεί στο σπίτι λόγω ασθένειας αλλά και στον γάμο ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια.

«Ακολούθησα ό,τι μου είπαν οι γιατροί μου. Έχω περάσει λοίμωξη αναπνευστικού και υπάρχει μια ευαισθησία. Μου είπε ο γιατρός ότι δεν πρέπει να νοσήσεις με καμία κυβέρνηση αλλιώς πεθαίνεις. Με ρώτησε εάν έχω γάτα και αν βγαίνει έξω. Σημειώνω Νεφέλη Ορφανού με τη γάτα στο σπίτι, μόνη» είπε αρχικά η Νεφέλη Ορφανού.

«Είναι ωραίος άντρας ο Στέφανος Κασσελάκης. Εγώ την ομοφυλοφιλία δεν την καταλαβαίνω. Δεν σημαίνει ότι παίρνω θέση αρνητική αλλά τι μου συμβαίνει από μικρή. Μου άρεσαν τα αγόρια και εξακολουθούν να μου αρέσουν οι άντρες. Δεν την καταλαβαίνω την ομοφυλοφιλία καθόλου. Να πάω με μία γυναίκα να κάνω τι; Δεν βρίσκω τι να κάνω. Ας θέλουν οι άντρες να πάνε με άντρες, ας πάνε. Αν είχα οικογένεια, θα ήταν απαγορευτικό. Ποτέ ένας άντρας δεν θα μπορέσει να κάνει παιδί.

Εγώ δεν ήθελα ποτέ παιδί γιατί έπρεπε να τα αφήσω όλα. Να αφήσω εγώ το παιδί μου και να πηγαίνω στο θέατρο να παίζω; Μια γάτα έχω και τη δίνω στην αδερφή μου, όχι να της αφήνω το φαΐ σε μια γυναίκα, να της το πετάει και να φεύγει», συνέχισε η Νεφέλη Ορφανού.